Aktuális kínálatom, a teljesség igénye nélkül

Kezdetektől egyéni/egyedi megrendeléseket készítek, ezért, ha saját ötleted, kívánságod van, jó helyen jársz! 🙂 Ha pedig a listából tetszik meg valami, annak is nagyon örülök.

Mousse torták

A mousse torták kívülről nincsenek krémmel burkolva, általában egy réteg piskótára kerül több réteg krém, lehet benne gyümölcsinzert, ropogós réteg, tehát többféle textúra.
Azoknak ajánlom, akik a könnyű, krémesebb, ugyanakkor izgalmas ízkombinációk rajongói.

Dekoráció: gyümölcs, macaron, magok, liofilizált gyümölcsök, krémek

Designer torták

Kívülről svájci meringue vajkrémmel vannak burkolva, ami igény szerint festhető/díszíthető. Belül több réteg piskóta és több réteg krém rejlik, ezért ezek a torták magasabbak is. Azoknak ajánlom, akik a finom belsőt formabontó, művészi külsőbe helyeznék.

Dekoráció: macaron, habcsók, magok, liofilizált gyümölcsök, csokifolyás vagy egyedi festés

“Lujzás” torták

A Ribizli Édesműhely 2020 óta a Lujza és Koriander kávézó és reggeliző része. Szerdától vasárnapig sütünk helyben, frissen sütiket a kávézó pultjába, amelyek legtöbbje természetesen rendelhető is. Itt ezeket a tortákat találod.

Mentes torták

A műhelyünk nem mentes műhely, de természetesen kínálunk alternatív opciókat vendégeinknek. Az itt található torták fehércukor-, glutén-, és tejmentesek is egyben, de bővebb információért kérjük érdeklődj nálunk.