Desszertbárok

Minden egy bizonyos desszertasztallal kezdődött…

Néhány éve egy barátnőm anyukája megkeresett, hogy a lánya esküvőjére szeretné meglepni a menyasszonyt és a vőlegényt egy desszertasztallal. Teljesen ránk bízta a kivitelezést, csak annyit kért minden legyen szép és finom.

Réka (StafírungDekor) készítette a dekorációt én a sütiket. Álomszerű volt, a mai napig az egyik kedvenc desszertbárom. Azóta sem telik el esküvő sütispult nélkül, hiszen a nagy napon nem “csak” a torta lehet az édességfelelős.

Aztán minden évben jönnek a hidegebb hónapok, ami egy cukrász életében a pihenés, az újratervezés és kreatív feltöltődés ideje. Ezért ezekben a hónapokban születtek a legkedvesebb képeim is. Szuper csapatokkal dolgozhattam együtt, akikkel remélem a jövőben is folytatni tudjuk a munkát. 

Ebben az albumban esküvői desszertasztalok mellett a kreatív fotózásaink legjobban sikerült darabjait is megmutatom.

Tortarendelés

Torta-, illetve sütemény rendeléseket kizárólag e-mailben vagy facebook üzenetben tudunk fogadni. Érdemes 5 – 7 nappal az ünnepség/esemény előtt rendelni, hogy biztosan el tudjuk vállalni. Természetesen vannak lazább heteink, ilyenkor last-minute tortákat is szívesen vállalunk. Keress minket bátran!

 A leveledben kérlek mindenképp jelöld meg a dátumot, a szeletszámot és az elképzelésedet az ízekről és a dekorról.

Ha nincs ötleted, ne aggódj, nézz körül az aktuális kínálatban, vagy érdeklődj nálunk a hello@ribizliedesmuhely.hu címen, illetve telefonon.

Telefonszám: +36 30 1211351 (kedd és vasárnap között hívható 8:00-15:00-ig, de kérjük vedd figyelembe, hogy a műhelyünkben egész nap munka folyik, gépek zúgnak így nem biztos, hogy rögtön elérsz minket)

Tortarendelés átvehető: keddtől vasárnapig

Átvételi hely: Lujza és Koriander kávézó

Galéria

Korábbi munkáink